Tak který zákon platí?

12.08.2019 14:18

Manžel na dovolené. Kvůli mému zdravotnímu stavu uvázán jak pes k boudě. Tak aby se nenudil. Vymyslel si malování, tapetování, prostě změny našeho hnízdečka. Stěhoval, co překáželo. I do koupelny papíry od psacího stolu. A co na mne nevypadlo. Mnou zvýrazněno růžově. V zápise z veřejného jednání ZO ze dne 20.12.2018 starosta obce hlásá, že "Co není v zákoně dovoleno je zakázáno, doporučuji ponechat otevřené a nastavit.". No a od tohoto se odvíjí vše.
Listina lidských práv a svobod hovoří přesně opačně. Jenže náš starosta též je zo Slovenska jak majitel svěřeneckých fondů, on má též jiné parametry na naše čehuňské zákony. Tak též nerespektuje ty naše čehúňské zákony.
Bude jich celá řádka. Pro začátek stačí, že zákon nám naštestí nezakazuje dýchat či větrat, chodit volně mimo svůj dům či byt. Starosta by nás jinak sejmul.
Proč je zvolen starostou člověk, který si nikdy nepřečetl pár zákonů. No bohužel proto, že ho někdo zvolil.
Jen se pokuste zamyslet, jestli byste přežili, kdyby zákon povoloval. Máte povolení na návštěvu koupaliště, opuštění obce nedejbože autem, podrbání se na zádech a večerní rozkoš s manželkou? No nemáte!!! Tak si užívejte všeho, co nám zákon dovoluje a nikoliv zakazuje podle starosty obce Vrdy Mlynky.