Čí to byla akce Otevírání Doubravy, že nebyli obyvatelé informováni? Proč nejsou stále ještě zveřejněny starší zápisy ze zastupitelstev a rad obce?

15.04.2014 13:05

Tento dopis obdržel starosta obce

Vážený pane starosto,
     
      několik obyvatel Vrdů se pozastavilo nad akcí Otevírání Doubravy, kdy byl na tuto akci vypraven obecní autobus. Nebylo nikde oznámeno, že se takováto akce koná, nebylo informováno o pořadateli na kterého by se případní zájemci mohli obrátit . O to zajímavější je ten fakt, že zbytek autobusu byl zaplněn čáslavskými turisty. Tak se ptáme: kdo tuto akci organizoval a jakým způsobem došlo k finančnímu vyrovnání turistů, kteří nejsou občani Vrdů?  Dle našich informací se vybíralo 30,- kč na řidiče autobusu. Na oficiálních stránkách obce, ani prostřednictvím infosmsek nebyla podána zpráva  o pořádání akce našim občanům? Navíc ani nebyl využit v této věci obecní rozhlas. Dotazy byly adresovány našemu spolku, proto žádáme o vaše vyjádření.
    

Další dotaz je ohledně doplnění informací na web.stránkách obce. Vzhledem k tomu, že již je polovina měsíce dubna se vás opětovně ptáme, kdy budou doplněny předešlé usnesení ze zasedání zastupitelstva a rady obce?

 

 

Děkuji,
s pozdravem za SPZV o.s.
J.Rudolf